Radionice u šk.god. 2011./2012.

Cijena mjesečne članarine za Dokkicu:
Mjesečna članarina obuhvaća mogućnost sudjelovanja polaznika u svim radionicama
Za djecu do 6 godina - 120,00 kn
Za djecu od 7 godina* - 150,00 kn

Slike iz radionica pogledajte u galeriji slika Radionice

Dance inspiration

Plesna radionica za djecu od 3 do 7 godina koja žele plesati i dobro se zabaviti. Radionica se održava utorkom i petkom od 17:30 do 18:30. Voditeljica: Monika Šmit.

Mljac, mljac, baš je fino!

Kuharska radionica u kojoj ćete „ispeći“ svoje kuharske vještine i to ponedjeljkom i četvrtkom od 16:30 do 18:30 sati. Voditeljica: Monika Šmit.

Priča jednog kista

... Nikada nije ista... a u ovu likovnu avanturu koja traje tjedno po jednu i po uru povesti će vas Dragana svake srijede od 18:30 do 20:00 sati. Voditeljica: Dragana Crnković.

Stvaraonica

Leptiri i bubamare, anđeli i razne šare... nastati će stvarno svašta, dok se igra vaša mašta. U ovoj kreativnoj radionici izrađivati ćete ukrase i skulpture od gipsa, gline i papira.. Svakoga petka od 18:30 do 20:00 sati. Voditeljica: Monika Šmit.

Capoeira kids

Afrobrazilska umjetnička forma - spoj borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa – i biti ćeš bez imalo stresa. S capoeirom ćete se upustiti u novu avanturu upoznavanje sebe i pomicati granice svojih vlastitih mogućnosti. Portugalski jezik uz sviranje na tradicionalnim afričkim instrumentima i pjevanje na afričkom prepoznatljivom stilu su dodatni i poticajni razlozi ove umjetničke forme. Održava se utorkom i četvrtkom od 18:30 do 19:30. Voditelj: Igor Krstić.

Svjetlosnica

Radionica izrade i ukrašavanje svijeća za djecu i odrasle. Održava se utorkom od 18:30 do 20:00. U radionici ćete naučiti stoljećima staru tehniku proizvodnje svijeća i načine ukrašavanja, savladati proces izrade s kalupima i pomoću fitilja, načine recikliranja voska te bojanja pomoću pastela. Voditeljica: Monika Šmit.

Napišimo zambu zajedno

Napisati zambu nije lako, pogotovo ako tate i mame nema, a tebe već lagano hvata trema. U Dokkici svakoga dana od 14:00 do 16:00 sati pomažemo u pisanju domaćih zadaća. Voditeljice: Nada Hodak.

Hurra, Kinder!

igraonica na njemačkom jeziku za djecu od 6 do 8 godina.
Cilj programa:
- razvijanje osjećaja za strani jezik i sklonosti prema učenju njemačkoga jezika
- kroz usvajanje vještina temeljne komunikacije na zanimljive i dječjem uzrastu prilagođene načine i materijale
Program se provodi u suradnji s Učiteljskim i Filozofskim fakultetom u Osijeku.

 

Let,s play english!

Igraonica uz učenje engleskog jezika za djecu od 5 do 10 godina.
Igrati se - to je lako! Na engleskom? Ne zna svatko. Reći ću ti gdje i kako!
Razglasi na sva zvona da ima jedna teta Ivona. Yes, yes, come and play! Dokkica - the right way! Svake srijede od 17:30 do 18:30 uz voditeljicu Ivonu Bajić.

Aerobik za djecu

"U zdravom je tijelu i zdrav duh. Spojimo ugodno i korisno, probudimo i rastegnimo te uspavane mišiće. Krenimo zajedno uz različite vježbice u plesnu avanturu." - poručuje voditeljica aerobika za djecu u Dokkici, Marina Matković. Radionica se održava ponedjeljkom i petkom od 18:30 do 19:15.
 
 

Družilica

Druženje i igra, prava su fora, nitko te ništa ne tjera, niti se nešto mora. Samo dobra volja ovdje djecom vlada, a igra se s vama teta, vesela i mlada. Društvene igre i teta Ana nasmijana lica, čeka vas u Dokkici super-cool Družilica. Svake srijede od 16:30 do 17:30 pod vodstvom Ane Roždijevac.

Origami kids

oliš li zmajeve i svjetove čudesnih ptica? Voliš li druženje, šarene papire i nasmijana lica?
Japanska umjetnost savijanja papira, dok vesela glazba svira, a prstići ti nemaju mira... Dokkica te zove svakoga četvrtka po jednu uru u šarenu i zabavnu origami avanturu. U njoj ćeš stvarati bajkovita stvorenja, uz pomoć Igora, papira i malo strpljenja. Voditelj: Igor Todorić. Radionica se održava četvrtkom od 17:30 do 18:30.